NLB Montenegro banka: Saopštenje za medije

Dodajte komentar

NLB Montenegrobanka odlučno odbacuje sve navode, nagađanja i spekulacije advokata Zorana Vukčevića, objavljene u dnevnom časopisu Dan, dana 1.11. i 2.11.2012, usmjerene prema slovenačkoj NLB Grupi i njenim rukovodiocima.

Tvrdnje advokata Vukčevića baziraju se na neistinitim činjenicama, jer glavni izvršni direktor NLB Montenegrobanke gospodin Anton Ribnikar nikad nije potpisao bankarsku garanciju u korist preduzeća Konstruktor. Isto tako zvaničnici NLB Montenegrobanke nisu učestvovali u milijonskim prevarama, koje se spominju u vezi projekta Šuplja stjena i gospodin Franc Riemer nikad nije bio član bilo kog organa u NLB Montenegrobanci.

NLB Montenegrobanka kao članica NLB Grupe je ugledna kompanija koja vodi računa o svom poslanstvu, a to je efikasan dugoročan partner, na kojeg naši klijenti mogu da računaju. Naš kvalitet, stručnost i otvorenost prema svim subjektima u Crnoj Gori jemac su za čvrsto očuvanje našeg poslanstva.

NLB Montenegrobanka cijeni da se takvim neistinitim tvrdnjama želi narušiti njen ugled na crnogorskom tržištu, zato će protiv advokata Zorana Vukčevića i medijske kuće Dan iskoristiti sve pravne mehanizme, kako bi zaštitila svoj ugled i svoja prava.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *