Nedjelja štednje i u Societe Generale Montenegro

Dodajte komentar

Societe Generale Montenegro pridružila se i ove godine obilježavanju Nedjelje štednje. Ova banka će učestvovati u akciji Centralne banke Crne Gore i djeci rođenoj od 31. oktobra do 6. novembra ove godine, a čiji roditelji otvore štednu knjižicu u banci, uz 200 eura koje donira Centralna banka Crne Gore, pokloniti i dodatnih 200 eura.

Deponovani iznos od ukupno 400 eura oročiće se na godinu dana, a nakon isteka tog perioda, roditelji novac mogu podići ili opet položiti na štednju. 

Societe Generale Montenegro će takođe učestvovati u obezbjeđivanju dijela nagrada za djecu osnovnih škola čiji su radovi na literarnom konkursu Centralne banke proglašeni za najbolje.

U ponudi ove banke su klasična štednja, kao i štedni proizvodi SOŽE Renta, SOŽE Koraci, i SOŽE Štednjica.

“Otvaranjem Sože klasične štednje klijent ostvaruje pravo na iznos kamate na kraju perioda oročenja, dok kod štednje Sože renta klijent dobija odgovarajući iznos kamate redovno, svakog mjeseca“, saopšteno je iz Societe Generale Montenegro.

Kako se navodi u saopštenju Sože Štednjica – dječja štednja, kao i Sože Koraci su sve popularniji vidovi postepene štednje. Uz Sože Štednjicu roditelji najčešće štede za školovanje svoje djece, a iznos štednje zajedno sa kamatom moguće je podići nakon navršene osamnaeste godine djeteta.

“Sože Koraci omogućava da na jednostavan način uštedite određenu sumu, koju kasnije možete iskoristiti u skladu sa vašim željama i potrebama. Dovoljno je da od svojih mjesečnih primanja redovno izdvajate određeni iznos i da nakon isteka ugovorenog perioda svoj novac, uvećan za pripadajuću kamatu, iskoristite za željenu kupovinu, putovanje, plaćanje neke godišnje obaveze i sl. Minimalna mjesečna uplata je 20 eura, a moguće je otvoriti i trajni nalog kojim banka sa računa, svakog mjeseca, željeni iznos automatski prenosi na vaš štedni račun. U svakom momentu, na ovaj štedni račun, moguće je osim redovne mjesečne uplate, uplatiti i dodatne iznose po želji klijenta“, dodaje se u saopštenju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *