CKB – Nedjelja štednje: Besplatan interenet za studente, kafa i pokloni

Dodajte komentar

Otvaranjem „i Centra“ u zgradi Palade u Podgorici, kafea u poslovnici u Golubovcima, Crnogorska komercijalna banka u utorak je počela obilježavanje Nedjelje štednje.

– Ovaj Centar biće na raspolaganju mladima, prvenstveno studentima, koji će moći besplatno da koriste internet na najsavremenijim iped uređajima, uz kodove u trajanju od po 30 minuta – objasnio je novinarima direktor filijale CKB u Podgorici Goran Lakić.

CKB tradicionalno obilježava Svjetski dan štednje 31. oktobara kroz niz aktivnosti do 2. novembra, prvenstveno predavanjima na tu temu i druženjem sa klijentima u nekoliko gradova Crne Gore.

– U CKB filijali u Nikšiću sa početkom u 10 sati, klijente će upoznati sa značajem i prednostima štednje i podijeliti im brojne poklone. Na Filozofskom fakultetu će biti organizovano uručivanje nagrada najboljim studentima Filozofskog fakulteta u 11 sati –  pet najboljih studenata će dobiti vrijedne poklone – saopšteno je iz CKB.

Svjetski dan štednje u Podgorici, kako dodaju, biće obilježen u CKB filijali „Vektra“, gdje će od 9 do 15 časova klijenti imati priliku da probaju CKB kafu i postanu dobitnici vrijednih nagrada – saopšteno je iz ove finansijske kompanije.

U Glavnom gradu predviđeno je i druženje sa najmlađima, pa će se za učenike OŠ „Oktoih” od 13:30 do 15 časova, organizovati predstava i otvaranje konkursa za izradu logoa banke, uz brojne poklone iznenađenja.

– U Bijelom Polju će biti uručena donacija Opštoj bolnici čime CKB želi da nastavi tradiciju finansijske podrške zdravstvenim ustanovama u tom regionu – saopštavaju iz CKB. (pobjeda.me)

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *