Hypo banka: povećana premija na Hyper štednju

Dodajte komentar

U okviru oktobra, tradicionalnog mjeseca posvećenog štednji, Hypo Alpe-Adria-Bank AD Podgorica pokrenula je novu prodajnu akciju, i povećala premiju za svoj proizvod Hyper štednja sa premijom, sa 10 na 20 odsto, tokom trajanja jesenje akcije.

Riječ je o o dugoročnoj štednji kod koje se redovnim mjesečnim ili tromjesečnim uplatama ostvaruje pravo na premiju, koja se obračunava na kamatu po depozitu. Raspolaganje sredstvima je moguće u svakom trenutku, a za vrijeme prodajne akcije – premija je 20% za sve štediše koji tokom jesenje akcije zasnuju Ugovor o štednji.

Oročena štednja se vodi u eurima, ugovor o štednji može sklopiti svako domaće i strano fizičko lice. Minimalni iznos za mjesečne uplate je 30 EUR, a za tromjesečne 60 EUR. Uz to, aktiviranjem trajnog naloga, ne morate brinuti o tačnosti i pravovremenosti plaćanja, jer će Banka obaviti uplate umjesto klijenta, u skladu sa njegovim instrukcijama.

Osim Hyper štednje sa premijom, tu su i ostali proizvodi iz bogatog asortimana štednih proizvoda – od štednje po viđenju, oročene štednje u domaćoj i ino valutama, preko rentne štednje, do dječje štednje.  A u sektoru stanovništva, tokom 2012. godine, ukupni iznos štednje porastao je preko 10,6 miliona eura, što je najbolji pokazatelj povjerenja klijenata u Hypo banku.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *