Premium platne kartice Hipotekarne banke koristiće se i van Crne Gore

Dodajte komentar

Premium platne kartice, koje omogućavaju ostvarivanje popusta na preko 300 prodajnih mjesta u Crnoj Gori, od početka 2013. će postati internacionalne platne kartice. To znači da će moći da se koriste i na POS terminalima i bankomatima i van naše zemlje, rečeno je na današnjoj konferenciji za medije Crnogorskog Telekoma i Hipotekarne banke.

ipotekarna banka i Crnogorski Telekom su  prije godinu dana predstavili zajednički Premium program i platne kartice Premium i Premium Plus. 

“Program te vrste je prvi put ponuđen crnogorskom tržištu, a o popularnosti ovih kartica najbolje govori i podatak da ih već koristi preko devet hiljada klijenata”, kazala je menadžer u Marketingu Crnogorskog TelekomaTanja Bokan.

Ona je naglasila da je u proteklom periodu veliki broj kompanija prepoznao interes da se priključi ovom projektu, tako da danas ima 52 Premium partnera.

Premium kartice omogućavaju  kupovinu uz popuste do 25 odsto, kao i kupovinu na rate, plaćanje telefonskih računa bez provizije, dopunu T mobile pripaid računa na bakomatima Hipotekarne banke, podizanje gotovine na bankomatima bez naknade, plaćanje režijskih troškova bez naknade.

Aleksandar Mitrović, izvršni direktor za poslove finansija i informatike Hipotekarne banke, najavio je da će u znak obilježavanja godišnjice Premium programa, od 17. oktobra do 17. decembra, biti organizovana “Premium nagradnu igra”, za stare i nove korisnike Premium kartica.

Uslov za učestvovanje u nagradnoj igri je da korisnici kartica u ovom periodu obave najmanje deset kupovina Premium karticom.

Među 24 nagrade su i putovanja u Pariz i vikend u Rimu za dvije osobe, tri Iphone-a, tri ipad-a, tri laptopa, tri Sonyplaystation-a i 10 ipod-a.

Mitrović je rekao da će se javno izvlačenje nagrada obaviti  19. decembra, a spisak dobitnika biće dostupan na web stranicama http://www.hb.co.me i http://www.telekom.me, kao i u medijima. Rok za preuzimanje nagrada je 17. januar naredne godine.

Korisnik koji želi da dobije Premium karticu treba da ode u neku od filijala Hipotekarne banke i uz lični dokument zatraži ovu uslugu, nakon čega Banka otvara račun na koji će prebacivati sredstva za plaćajanje karticom.

U slučaju otvaranja tekućeg računa (primanje plate preko Hipotekarne banke), Banka nudi i Premium paket, sa nizom usluga iz savremenog bankarskog poslovanja. (CdM.me)

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *