Societe Generale banka u novoj zgradi

Dodajte komentar

U Podgorici je večeras otvorena nova poslovna zgrada Societe Generale Montenegro banke.

Novu poslovnicu, presijecanjem crvene vrpce, svečano su otvorili predsjednik Vlade Igor Lukšić, Izvršni direktor Societe Generale Montenegro Branka Pavlović i zamjenik direktora Bernard David.

Zamjenik izvršnog direktora Societe Generale Grupe Bernard David  istakao je da je Societe Generale u posljednjih deset godina postala jedna od najjačih bankarskih mreža, posebno u Centralnoj i Istočnoj Evropi u kojima opslužuje više od 11 miliona klijenata.

Glavna izvršna direktorka Societe Generale Montenegro Branka Pavlović je istakla da je investicija u novu poslovnu zgradu rezultat uspješnog poslovanja u prethodnom periodu:

– Već tri godine zaredom prevazilazimo očekivan i usvojen planiran godišnji rast po svim kategorijama – učešća na tržištu, bilansne sume, depozita, kredita, kvaliteta kreditnog portfolija, profita. Cilj nam je da u narednom periodu raste i indeks zadovoljstva naših klijenata i zaposlenih – kazala je Pavlović.

„Raduje me što je Societe Generale banka Montenegro primjer kako se opreznim i strateški orjentisanim poslovanjem, u složenim ekonomskim okolnostima, može održati stabilna pozicija na tržištu. O tome svjedoče pokazatelji poslovanja banke, ali i priznanja od strane inostrane stručne javnosti“, poručio je na svečanosti premijer Lukšić.

On kaže da su zdrave banke najveći oslonac jedne ekonomije. „Stoga Vlada Crne Gore stvara neophodne uslove za stabilnost bankarskog sistema kao garanta oporavka i rasta crnogorske ekonomije i njenog socijalnog blagostanja“, poručio je Lukšić.

CdM.me / pobjeda.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *