Societe Generale Montenegro u novoj zgradi promovisala slogan „Više ruku veća je i snaga“

Dodajte komentar

Societe Generale Montenegro banka promovisale je svoj novi institucionalni slogan „Više ruku veća je i snaga“.

– Originalan slogan simbolizuje nastojanje Societe Generale Montenegro da bude banka koju na tržištu prepoznaju po kvalitetu svojih usluga i koju klijenti biraju zbog posvećenosti i profesionalnosti njenih timova, kazala je Branka Pavlovićdirektor Societe Generale Montenegro banke.

„Više ruku veća je i snaga „ je igra riječi inspirasana stihovima iz remek djela naše književnosti „Gorskog vijenca“ Petra II Petrovića Njegoša;…a ja šta ću, ali sa kime ću, malo rukah malena i snaga“. Nasuprot ovim stihovima „Više ruku veća je i snaga“ govori o snažnoj sprezi važnosti odnosa banke sa klijentima i zaposlenim.

Prema riječima Pavlović, institucionalni slogan je u skladu sa brend platformom koju je usvojila Societe General Montenegro naglašavajući njome svoju fokusiranost na klijente i njegove potrebe, kao i na svoje zaposlene.

Osim novog imena, Societe Generale banka Montenegro je investirala u novu upravnu zgradu u Podgorici, Bulevar revolucije broj 17. Nova upravna zgrada je simbol pouzdanosti i stabilnosti poslovanja, kao i namjere da se banka bude značajan i dugoročan partner građanima i privredi.

Banka će nastaviti da podržava razvoj malih i srednji preduzeća i preduzetnika u Crnoj Gori, kao i poslovanje velikih domaćih i internacionalnih kompanija, a posebna pažnja će biti posvećena povećanju kvaliteta usluga koje se nudi građanima.

Početkom jula mjeseca ove godine, Societe Generale Montenegro je od strane prestižnog finansijskog časopisa Euromoney, proglađena najboljom bankom u Crnoj Gori.

portalanalitika.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *