Societe Generale Montenegro: Gotovinski krediti do 15.000 eura

Dodajte komentar

Societe Generale Montenegro promovisala je gotovinske kredite u iznosima do 15000 eura, koji se odobravaju za samo jedan dan. Uz najpovoljnije Ključ stambene kredite, kredite za penzionere, Točak kredite za motorna vozila, Korpa – potrošački bezgotovinski kredit, kao i uvijek aktuelni Multipraktik refinansirajući kredit i Alat kredit za renoviranje, građanima je od sada na raspolaganju i „brzi“ gotovinski Freš keš kredit sa veoma povoljnim uslovima otplate, saopšteno je iz te finansijske institucije.

Rok otplate gotovinskih Freš keš kredita je od 6 mjeseci do čak 72 mjeseca, čime se građanima omogućava da dužim rokom otplate na lakši način i uz niže mjesečne rate otplate svoje obaveze. Gotovinski Freš keš kredit u vrijednosti do 4000 eura, Societe Generale Montenegro odobrava i bez žiranata, čime se brzo i lako dolazi do Freš keš „svježeg“ novca.

Societe Generale Montenegro je izašla u susret svojim klijentima i svim ostalim građanima koji žele da brzo i u najkraćem roku, dođu do potrebnih novčanih sredstava. Dokumentacija za odobrenje Freš keš gotovinskih kredita može se predati u svim ekspoziturama Societe Generale Montenegro u Podgorici, Nikšiću, Danilovgradu, Cetinju, Budvi, Baru, Ulcinju, Kotoru, Tivtu, Igalu, Kolašinu, Bijelom Polju, Beranama i Rožajama.

Detaljne informacije o Freš keš kreditima građani osim u ekspoziturama mogu dobiti i posjetom posebnom sajtu Banke www.kreditzamene.me, putem koga mogu dobiti informacije o visini rate u zavisnosti od željenog iznosa kredita, roka otplate i iznosa njihovih primanja. Na ovom sajtu, građani mogu zakazati i posjetu u svakoj od ekspozitura Societe Generale banke Montenegro u Crnoj Gori.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *