Prodaje se hotelski kompleks “Inex -Zlatna obala” u Sutomoru

Dodajte komentar

Agencija za privatizaciju Srbije objavila je danas oglas za prodaju hotelsko-turističkog kompleksa “Ineks -Zlatna obala” u Sutomoru, po početnoj cijeni od 22,32 miliona evra, koji je u vlasništvu HK “Fonda Ineks Intereksport” i preduzeća “Ineks hoteli” iz Beograda, oba u restrukturiranju.

Garancija ili depozit za učešće u iznosu od 2,23 miliona evra, u dinarskoj protivrijednosti, obračunatoj po srednjem krusu Narodne banke Srbije, mora biti uplaćen do 23. avgusta, kada ističe i rok za podnošenje prijave.

Naknada za prodajnu dokumentaciju iznosi 150.000 dinara, a za strane kupce biće obračunata evrima po srednjem kursu NBS. Zainteresovani dokumentaciju mogu da preuzmu od 15. do 22. avgusta, u Agenciji za privatizaciju, Terazije 23.

Predmet prodaje, putem javnog nadmetanja, biće sva nepokretna i pokretna imovina, s tim što su zemljište i građevinski objekti u svojini “Fonda Ineks Intereksprota”, a oprema i sitan inventar, koji obuhvata ugostiteljski opremu, namještaj, komunikacijsku i kancelarijsku opremu, u svojini “Ineks hotela”. (capital.ba)

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *