Izaberite svoju NLB Visa karticu

Dodajte komentar

NLB Montenegrobanka je razvila jedinstven proizvod na domaćem tržištu u domenu kartičnog poslovanja pod nazivom NLB Visa Moja najljepša kartica, čime korisnici od sada sasvim samostalno mogu izabrati izgled svoje platne kartice.

Izbor dizajna same kartice obavlja se na stranici www.nlb.me/moja-najljepsa-kartica, na kojoj korisnici imaju na raspolaganju veliki izbor fotografija iz NLB Galerije.

Međutim, ono što projekat čini posebnim jeste što korisnici pored ponuđenih fotografija, za izgled svoje kartice mogu izabrati i upotrijebiti lične fotografije koje imaju posebnu vrijednost i važnost u njihovom životu odnosno ukoliko žele da kartica bude odraz njihovog ličnog ukusa.

Osim za vlastitu upotrebu, kartica je pogodna i kao jedinstven poklon, jer je na njoj moguće deponovati željeni iznos, dok sami korisnik kartice kasnije može neograničen broj puta dopunjavati iznos na kartici, prema vlastitoj želji i mogućnostima.

Kartica se može korisiti na svim prodajnim mjestima i bankomatima koji prihvataju plaćanje Visa karticama u zemlji i inostranstvu.

Izrada kartice traje najduže 7 radnih dana, a cijena njene izrade iznosi 10 eura.

Za više informacija posjetite www.nlb.me/moja-najljepsa-kartica.

Bankar.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *