Hipotekarna banka: Aktiviraj sitniš

Dodajte komentar

Hipotekarna banka je proširila paletu svojih bankarskih proizvoda i usluga, uvodjenjem nove i jedinstvene usluge u Crnoj Gori “AKTIVIRAJ SITNIŠ“

U pitanju je moderan vid štednje namijenjen svim našim klijentima, koji su korisnici debitnih kartica VISA Electron, Premium i Premium Plus.

“AKTIVIRAJ SITNIŠ” je usluga koja omogućava korisnicima pri svakoj obavljenoj kupovini debitnom karticom, prenos razlike izmedju obavljenog iznosa plaćanja i prvog većeg iznosa, zaokruženog na 0,50 eura, 1,00 eura, 2,00 eura ili 5, 00 eura, sa računa za koji je vezana kartica, na račun oročene, a-vista ili dječije štednje Mravac. S tom štednjom klijent može raspolagati kao sa svakom drugom šednjom.

To znači da ako je iznos računa pri kupovoni npr. 9,24 eura, a klijent se odlučio na limit 0,50 eura, iznos računa će biti zaokružen na 9,50 eura, pri čemu će dio iznosa od 0, 26 eura biti automatski uplaćen na njegov štedni račun.

Na iznos koji se na ovaj način prebaci na štedni račun, istovremeno se obračunava pozitivna kamata, a banka za ovu uslugu ne naplaćuje naknadu.

U efekte ovog proizvoda će se najviše uvjeriti naši klijenti, koji svakodnevno koriste povoljnosti plac'anja karticama Hipotekarne banke, navodi se u saopštenju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *