Euromoney: Societe Generale Montenegro najbolja banka u Crnoj Gori

Dodajte komentar

Internacionalni finansijski magazin Euromoney proglasio je Societe Generale Montenegro za najbolju banku u Crnoj Gori.

Od 1992. godine Euromoney, vodeci finansijski magazin u svijetu, nagrađuje istaknute finansijske institucije u 100 zemalja širom svijeta.

Sve nagrade imaju istu centralnu temu –  prepoznaju institucije i pojedince koji pokazuju liderstvo, inovacije i pokretačku snagu kojom se ističu na svojim tržištima.

Euromoney nagrada za izuzetnost – Award for excellence 2012 dodijeljena je banci 5.jula u Londonu.

Nagradu je u ime banke primila Laurence Tolck, zamjenik glavnog izvršnog direktora Societe Generale Montenegro.

“Zaista je čast i zadovoljstvo primiti ovakvu nagradu od jednog od najprestižnijih finansijskih magazina u svijetu. Naša banka kontinuirano unapređuje kvalitet svojih proizvoda i usluga, investira u novu opremu i postigla je zaista impresivne rezultate u prethodnom periodu. Nagrada za najbolju banku u Crnoj Gori  će biti dalji podsticaj za našu banku. Drago mi je što je kroz ovu nagradu i Crna Gora istaknuta u prvi plan.

Societe Generale Montenegro, ovu nagradu posvećuje svakom od svojih 65.000 klijenata kao i svim svojim zaposlenim“, kazala je ona.

Osnovni cilj banke je da bude birana  ne samo zbog njenih proizvoda i usluga, već i zbog posvećenosti njenih timova i posebnog odnosa prema svojim klijentima.

Izvor: cdm.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *