Prepaid korisnicima prvi poziv u mjesecu skida euro sa računa

Dodajte komentar

Za prepaid korisnike prvi poziv u mjesecu skida euro sa računa.

Kompanije Crnogorski Telekom, Telenor i m:tel će od 7. jula početi sa naplatom taksi u iznosu od jednog eura mjesečeno na aktivne prepaid i postpaid SIM kartice.
Postpaid korsnicima taksu plaćaju kao dio računa, a prepaid korisnicima se sa račuuna skida jedan euro prilikom prvog poziva u mjesecu.

Podsjećamo, pod aktivnim SIM karticama podrazumijevaju se sve registrovane SIM kartice sa najmanje jednim odlaznim pozivom u mjesecu na koji se obračunava taksa.

Postpaid korisnici, kao korisnici koji ostvarene mjesečne troškove za mobilnu telefoniju taksu plaćaju kao dio mjesečnog računa i ona će  biti prikazana kao posebna stavka i to počev od julskog računa, odnosno računa koji dospijeva za naplatu u avgustu.

Prepaid korisnici taksu plaćaju sa prepaid računa prilikom ostvarivanja prvog poziva u mjesecu, u kom se obračunava taksa.

Korisnici Extra TV usluge Crnogorskog telekoma taksu plaćaju kao dio mjesečnog računa koji im se ispostavlja za korišćenje T-Com usluga. Taksa će biti prikazana kao posebna stavka i to počev od julskog računa (koji dospijeva za naplatu u avgustu).

Taksa na aktivne SIM kartice, u fiksnom mjesečnom iznosu, uvedena ovim Zakonom obračunavaće se, naplaćivati i uplaćivati u budžet države Crne Gore, počev od 7. jula 2012. do 1. januara 2014. godine.

Takse su oslobođene poreza.

Shodno zakonskoj obavezi, Crnogorski Telekom, Telenor I m:tel će takse obračunavati i uplaćivati u budžet države Crne Gore.

Izvor: CdM

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *