Promotivna akcija Jugopetrola

Dodajte komentar

Kompanija Jugopetrol AD Kotor pokrenula je promotivnu akciju na EKO pumpama ’’SVI DOBIJAJU’’, u okviru koje će svaki kupac koji na nekoj od EKO  benzinskih stanica utroši 25 eura i više dobiti poklon – EKO brendirani peškir ili zaštitu od sunca za vjetrobransko staklo.

Promotivna akcija ’’Svi dobijaju’’ biće organizovana na svim EKO pumpama u Crnoj Gori sa početkom od 11. juna 2012. i trajaće do isteka zaliha. 

„Ideja kompanije Jugopetrol Kotor je da uvijek pruži više. To je razlog zbog kojeg kontinuirano radimo na poboljšanju kvaliteta proizvoda i usluga uvodeći inovacije i nove standarde. Ova ljetnja akcija samo je jedna u nizu aktivnosti koju ćemo organizovati kako bismo se zahvalili našim vjernim kupcima za dugogodišnje povjerenje koje nam ukazuju.’’, izjavio je Janis Gerulanos, izvršni direktor kompanije Jugopetrol AD Kotor.

Pravo na poklon će ostvariti svi koji utroše 25 EUR ili više za kupovinu bilo kojih roba ili usluga dostupnih na EKO benzinskim pumpama. Nagrada će se preuzimati uz fiskalni račun na kasi, gdje će kupci imati priliku da izaberu svoj poklon.

CdM.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *