Nova ponuda Hypo banke: “Korak po korak” i “Ideal“ štednja

Dodajte komentar

Hypo Alpe Adria Bank nastavlja sa prijatnim iznenađenjima za klijente i nove štediše, i u ljetnjim mjesecima! Riječ je o akcijskim uslovima za dva nova proizvoda – štednju “Korak po korak”  i štednju “Ideal”, koji važe u junu i julu.

Nove štediše, koje u ovom periodu ulože preko 10.000 eura, dobijaju na poklon mobilni telefon. Uz to, bez obzira na visinu štednog uloga, pokloni iznenađenja obezbijeđeni su i za sve nove štediše u mjesecima koji su pred nama.

„Korak po korak“ je oročena štednja u kojoj kamatna stopa raste u skladu sa dužinom perioda iz unaprijed utvrđene vremenske skale, odnosno nakon svakog „koraka“.

Sredstva su Vam na raspolaganju u svakom trenutku, i u slučaju razročenja dobijate kamatu koja je obračunata do posljednjeg obračunskog  perioda i avista kamatu za dane u tekućem periodu.

Štednja „korak po korak“ predviđa 6 obračunskih perioda (tzv. koraka) u ukupnom trajanju od 25 mjeseci, tokom kojih kamatna stopa raste i do 7,9% na  godišnjem nivou za uloge do 50.000 eura, a za uloge preko 50.000 eura i do 8% na godišnjem nivou.

Kamata se obračunava u skladu sa obračunskim periodima (koracima).

Rok oročavanja štednje iznosi 25 mjeseci, a kamatna stopa zavisi od perioda u kojem se obračunava.

Isplata kamate  može biti: na kraju svakog obračunskog perioda ili po isteku ugovorenog roka (po dospijeću).

Kod “Ideal” štednje, klijentima je ponuđen “idealan” način štednje uz mogućnost korišćenja dijela novca, bez potrebe za razročavanjem  cijelog iznosa depozita. Možete koristiti 10% od oročenih sredstava i pri tome dobiti odgovarajuću kamatu za period na koji su sredstva bila deponovana.

Sa ovakvim načinom štednje možete dobiti i Visa Revolving karticu, pomoću koje ćete moći koristiti i do 90% od inicijalno oročenih sredstava

Kamatne stope zavise od iznosa i roka na koji se novac deponuje.

Ugovore o “Korak po korak”, kao i  “Ideal” štednji može sklopiti svako punoljetno domaće i strano fizičko lice; štednja se vodi u eurima, a instrument za raspolaganje sredstvima je ugovor  i/ili štednja knjižica.

izvor: bankar.me

 

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *