Galaxy S3 – već devet miliona porudžbina

Dodajte komentar

Samsung je već registrovao devet miliona pretporudžbina za svoj smartphone – GalaxyS3, a novi zahtevi za kupovinu ovog uređaja neprestano stižu.

Stariji “brat”, Galaxy S2, počeo je da žari i pali svetskim tržištima čim se pojavio, Samsung je tada imao tri miliona registrovanih pretporudžbina i bio je prodat u 20 miliona primeraka za deset meseci. Mlađani Galaxy S3 oborio je ovaj rekord.

Galaxy S3 pokreće moćni procesor od 1,4 GHz koji omogućava istovremeno obavljanje više funkcija – gledanje video sadržaja ili surfovanje vebom uz pokretanje antivirusnog programa, prenosi Mondo.

U odnosu na prethodnika, Galaxy S3 ima bolji ekran, “super-amoled” od 4,8 inči, moćan fotografski aparat – objektiv od osam piksela pozadi za fotografisanje i kamera od 1,9 megapiksela napred za viziofoniju i lakši je za korišćenje i originalniji.

Ova pametnica “reaguje” na vaš glas, razume vaše namere i dopušta vam da sa drugima odmah i lako podelite trenutak, jer na fotografijama odmah prepoznaje i lica vaših prijatelja i ako to poželite, automatski im je šalje.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *