Podgorička banka postala Societe Generale Montenegro

Dodajte komentar

Societe Generale Montenegro -novo ime, nova upravna zgrada Podgorička banka Societe Generale Group od danas nosi naziv Societe Generale banka Montenegro.

Odluka o promjeni dosadašnjeg naziva Podgoričke banke jednoglasno je potvrđena na posljednjoj Skupštini akcionara banke.

Podgorička banka će svojim novim nazivom jasno pokazati da je dio Societe Generale-a, bankarske grupacije koja širom svijeta opslužuje više od 33 miliona klijenata.

Novim imenom, Societe Generale banka Montenegro nedvosmisleno potvrđuje svoju pripadnost i ugled, ali i namjeru da kao članica prestižne grupe bude pouzdan oslonac građanima, profesionalan partner privrednim subjektima i kontinuirana podrška društvenog razvoja u Crnoj Gori, pišu Dnevne novine.

U svojih dvadeset ekspozitura u Podgorici, Nikšiću, Cetinju, Danilovgradu, Ulcinju, Baru, Budvi, Kotoru, Tivtu, Igalu, Kolašinu, Bijelom Polju, Beranama i Rožajama banka svakodnevno opslužuje više od 65.000 klijenata, građana i pravnih lica, a u posljednje dvije godine značajno je unaprijedila svoje proizvode i usluge i postala jedna od najprofitabilnijih banaka u Crnoj Gori.

Osim novog imena Societe Generale banka Montenegro je investirala i u novu upravnu zgradu u Podgorici, u Bulevaru Revolucije br. 17.

Banka će nastaviti da podržava razvoj malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u Crnoj Gori, kao i poslovanje velikih domaćih i internacionalnih kompanija, a posebna pažnja će biti posvećena povećanju kvaliteta usluga koje se nude građanima. Osnovni cilj banke je da bude birana ne samo zbog njenih proizvoda i usluga, već i zbog posvećenosti njenih timova i posebnog odnosa prema svojim klijentima.

Novi broj telefona banke na koji će građani svakodnevno moći da se informišu je 020 415 500.

CdM.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *