HTC predstavio Desire C

HTC kompanija je danas predstavila svoj najnoviji telefon, HTC Desire C.

Sa integrisanom Beats Audio tehnologijom, ovaj vrhunski dizajniran i pristupačan pametan telefon vam omogućava da čujete muziku baš onako kako je umetnik želeo.

Dostupan u crvenoj, beloj i crnoj boji i ima snažnu bateriju. HTC Desire C sadrži HTC Sense 4, radi na Android 4.0 platformi (Ice Cream Sandwich) i idealan je i za korisnike kojima bi to bio prvi pametni telefon kao i za one koji žele da pređu na napredniji uređaj.

Uređaj rapolaže sa 25 GB prostora, koji obezbeđuje mogućnost sigurnog čuvanja, pretrage i deljenja na hiljade fotografija, video snimaka i dokumenata. Ekran HVGA rezolucije sa jarkim i živim bojama od 3,5-inča čini pretraživanje internetom, razgledanje fotografija ili povezivanje sa prijateljima i porodicom jednostavnim.

Korisnik svoje doživljaje uz kameru od pet megapiksela i opciju momentalnog objavljivanja, može da podeli putem društvenih meža, bilo kad, samo par sekundi nakon što je zabeležen.

Telefon je specijalno dizajniran, ima zvučnik sa laserski pravljenim mikro rupicama za vrhunski zvuk, ekran sa velikim uglom gledanja i elegantni metalni okvir sočiva kamere.

HTC Desire C će biti dostupan na određenim tržištima do kraja maja ove godine.

Check Also

Indija drugo najveće tržište pametnih telefona iza Kine

Prema istraživanju Counterpoint Research čini se kako je Indija trenutno drugo najveće tržište pametnih telefona …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *