Brže i lakše do polise Lovćen osiguranja

Dodajte komentar

Danas je Društvo za zastupanje u osiguranju “IN.PRO” d.o.o. (koje je segment prodajne mreže Lovćen osiguranja AD i Lovćen životnih osiguranja AD) otvorilo Info centar u Bloku V u Podgorici, čime će pružiti svojim klijentima i svima koji to žele da postanu, sve neophodne usluge i informacije iz oblasti životnog i neživotnog osiguranja.

Ovo je prvi Info centar  kojim, ovaj poslovni sistem želi da se približi građanima a posebno svojim osiguranicima.

Info Centar su svečano otvorili Neda Rajković, izvršni direktor  „IN.PRO“-a i Nebojša Tepavčević, direktor sektora prodaje i marketinga Lovćen osiguranja AD, ističući da će ovaj novitet u načinu komuniciranja obezbijediti građanima da brže i jednostavnije koriste sve usluge i proizvode Lovćen osiguranja na jednom mjestu.

„Zaposleni u Info centru će između ostalog omogućiti svim klijentima i zainteresovanim osobama da dobiju informacije o uslugama ovog Društva, informacije o ponudi osiguranja, informacije o odštetnim zahtevima i stručno ih savjetovati. Najvažnija funkcija novo otvorenog Info centra  je da našim klijentima omogući ugovaranje polisa osiguranja i kvalitetno i brzo obavljanje svih pratećih procedura. Ovaj Info centar će pokriti sva interesovanja građana u ovom dijelu Podgorice, za sve vrste osiguranja a trenutno bilježimo najveći rast interesovanja za osiguranje imovine i auto-kasko osiguranja.“ – zaključuje ovim povodom Vladan Peruničić, direktor prodaje „IN.PRO“-a.

IN.PRO je prvo osnovano društvo za zastupanje u osiguranju u Crnoj Gori koje je dobilo licencu za rad od Ministarstva finansija krajem 2007. godine i od tada do danas  širi svoju prodajnu mrežu na teritoriji Crne Gore kroz veliki broj zaposlenih.

izvor: bankar.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *