Održan sajam sezonskih poslova u Podgorici,12 aprila u Kotoru

Dodajte komentar

Sajam sezonskih poslova Coca-Cola Summer Job, koji pruža mogućnost mladim ljudima da se zaposle i zarade tokom sezone, a poslodavcima olakšava nalaženje kvalitetne radne snage, održan je danas u Podgorici.

Ove godine na Sajmu u Podgorici i Kotoru predstaviće se ukupno 64 poslodavca, iz različitih privrednih grana, kod kojih će posao tokom sezone pokušati da dobije nekoliko hiljada zainteresovanih mladih. 

Na radionici su menadžeri kompanije Coca-Cola Hellenic, koja je generalni sponzor Sajma četvrtu godinu za redom, podijelili iskustva, znanja i savjete sa studentima o građenju karijere i strateškom razvoju znanja i vještina.

Edukativni dio Summer Job-a proširen je i realizacijom kampanje “Vašu ambalažu u reciklažu“, u okviru koje su prisutni odlagali iskorišćenu ambalažu po vrstama materijala, u za to predviđene kontejnere. Prikupljena ambalaža biće reciklirana u reciklažnom centru preduzeća Deponija doo.

Ova kampanja je pokrenuta na inciijativu kompanije Coca-Cola Hellenic i prva je tog karaktera u Crnoj Gori, a podržali su je Ministarstvo održivog razvoja i turizma, Agencija za zaštitu životne sredine i preduzeće Deponija.

Sajam sezonskog zapošljavanja biće održan i u četvrtak, 12. aprila, na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo u Kotoru.

izvor: CdM

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *