Prestižno priznanje najboljoj ekspozituri Hypo Alpe-Adria-Banke

Dodajte komentar

 

Ekspozitura Hypo Alpe-Adria-Banke u Ulcinju, po ocjeni Eki Transfera, agenta Western Union-a, izabrana je za najbolju poslovnicu naše Banke u 2011. godini.

Tim povodom u sjedištu Hypo Alpe Adrie održana je svečanost na kojoj su predstavnici Eki Transfera, agenta Western Union-a, uručili nagradu Džemalu Hadžibetiju, direktoru nagrađene ekspoziture. 

Svake godine Western Union nagrađuje najbolje lokacije u okviru svake banke. Izbor se vrši na osnovu sljedećih kriterijuma:

  • broj isplaćenih transakcija
  • izgled lokacije i obilježenost WU reklamnim materijalom
  • ljubaznost i profesionalizam u obavljanju posla

Nagrađena poslovnica ispunjava savremene bankarske standarde, a u prilog tome najbolje govori činjenica da je za kratak period od kada banka posluje na tržištu Crne Gore, stekla povjerenje velikog broja poslovnih partnera.

Kao univerzalna banka, Hypo Alpe Adria klijentima nudi široku paletu kreditnih i štednih proizvoda, unutrašnji i međunarodni platni promet, stručne savjetodavne usluge i podršku projektima, kao i posebne uslove za klijente koji posluju u alskoj i jadranskoj regiji. Banka se trudi da za svakog pojedinačnog klijenta nađe optimalna bankarska rješenja i da im ponudi najprofesionalnijui nabolju bankarsku ulugu,u skladu sa sloganom “ Sa Vama. Uz Vas. Za Vas.“

Western Union je vodeći svjetski sistem za elektronski transfer novca, prisutan u preko 200 zemalja i teritorija, na preko 450 000 lokacija. Imajući u vidu da je prepoznatljiv po brzom i sigurnom transferu novca za njihove klijente, Western Union za svoje partnere bira samo pouzdane i profesionalne finansijske institucije, što dovoljno govori o značaju ovog priznanja za poslovnicu Hypo Alpe-Adria-Banke.

Bankar.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *