Jeftini letovi od juna, Vlada se dogovorila sa Rajanerom

Dodajte komentar

Vlada je sa niskotarifnom aviokompanijom “Rajaner” usaglasila model saradnje prema kome bi prvi letovi tog avioprevoznika prema Crnoj Gori trebalo da počnu u junu.

To je kazao pomoćnik ministra turizma i održivog razvoja Nebojša Popović, najavljujući da će u petak bord direktora “Rajanera” verifikovati odluku o saradnji koju je Vlada  usvojila. Nakon toga, slijedi zvanično potpisivanje ugovora.

“Postigli smo dogovor o četvorogodišnjoj saradnji koja podrazumijeva da Rajaner saobraća prema Crnoj Gori u periodu od marta do oktobra sa izuzetkom u 2012. godini kada treba da počne letove u junu. Saobraćaj će se odvijati u tom periodu imajući u vidu potrebu da se u predsezoni i postsezoni obezbijedi adekvatan broj turista”, rekao je Popović nakon sjednice Vlade.

Precizna spisak destinacija utvrdiće uprava “Rajanera” kada verifikuje odluku o saradnji a Vlada, prema riječima Popovića, priželjkuje u 2012. godini letove prema Briselu, Milanu i Londonu.

“Očekujemo da se cijene karte kreću od 15 od 20 eura”, kazao je Popović.

Prema planu u 2013. treba da se obezbijede letovi prema četri destinacije, a u 2014. i 2015. godini prema šest destinacija.

izvor: vijesti

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *