Crna Gora na međunarodnom sajmu nekretnina u Kanu

Dodajte komentar

Delegacija Crne Gore predvođena ministrom održivog razvoja i turizma Predragom Sekulićem, učestvovaće na međunarodnom sajmu nekretnina MIPIM 2012.

Sajam se održava 6-9. marta u Kanu, Francuska.

U okviru MIPIM 2012 delegacija će na crnogorskom štandu predstaviti projekte profesionalcima iz sektora nekretnina, koji su birani i pozivani kroz. tzv. MIPIM zajednicu (MIPIM community) koju je formirao organizator sajma. 

Ministar Predrag Sekulić će tokom sajma imati niz sastanaka sa potencijalnim investitorima, planerima i hotelskim operaterima, dok će pomoćnik ministra Sanja Lješković Mitrović biti učesnik Mayors’ Day Programme-a (Programa Dana Gradonačelnika) koji će omogućiti gradonačelnicima, visokim zvaničnicima i ostalim učesnicima da razmjene ideje i iskustva, te diskutuju o trenutnim problemima u sektoru nekretnina.

MIPIM je najveći međunarodni sajam nekretnina koji se ove godine po dvadeset treći put organizuje u Kanu. U 2011. godini MIPIM je imao preko 18.600 posjetilaca, 4.000 investitora, preko 400 novinara iz 90 države svijeta. S obzirom na težnje Crne Gore da postane prepoznatljiva investiciona destinacija, Sajam predstavlja dobru priliku za promociju na međunarodnom tržištu, kao i za sastanke, povezivanje i umrežavanje sa investitorima.

izvor: Bankar

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *