Sa Hypo platnim karticama do vrijednih nagrada

Dodajte komentar

Hypo Alpe Adria Banka nastavlja, od 1. marta sa prijatnim iznenađenjima za svoje sadašnje i buduće klijente, posebno za korisnike platnih kartica.

Nagradnom igrom „Sa Hypo platnim karticama do vrijednih nagrada!“ klijenti Hypo banke, jednostavnim plaćanjem svojim Hypo karticama, na bilo kojem prodajnom mjestu u Crnoj Gori dobijaju mogućnost da osvoje neku od vrijednih nagrada, u dvije kategorije. 

1) U nagradnoj igri koja traje od 1. marta do 31. maja, učestvuju svi korisnici Visa Business i Visa Business Electron kartice koji ispune uslove:

*) Za postojeće klijente – da za vrijeme trajanja nagradne igre uspješno izvrše minimum 10 transakcija na bilo kojim trgovačkim mjestima čija ukupna vrijednost za tri mjeseca ne može biti manja od 150 eura.
*) Za klijente koji apliciraju za novu karticu u periodu od 01.03. do 31.05. potrebno je da izvrše minimum 5 transakcija (na bilo kojim trgovačkim mjestima) čija ukupna vrijednost za tri mjeseca ne može biti manja od 80 eura.

Prva nagrada u ovoj kategoriji je lap top Toshiba, druga nagrada je iPad 2, treća nagrada je iPhone 4 , a osim njih, jos tri dobitnika osvajaju po Visa pri pejd gift karticu, sa po 50 EUR, i promo materijalom Hypo banke.

2) U drugoj kategoriji nagradne igre, od 1. marta do 31. maja, svi koji plaćaju Hypo VISA Electron, Visa Revolving, Visa Gold i MasterCard Standard karticama, mogu osvojiti neku od vrijednih nagrada.

– Za postojeće klijente potrebno je da ispune uslov da svojom karticom izvrše najmanje 10 transakcija na bilo kojim trgovačkim mjestima čija ukupna vrijednost za tri mjeseca ne može biti manja od 100 eura, dok je za nove korisnike koji apliciraju za karticu od 01.03. do 31.05. potrebno je da izvrše najmanje 5 transakcija, čija ukupna vrijednost za tri mjeseca ne može biti manja 50 eura.

U ovoj kategoriji, prva nagrada je iPad 2, druga nagrada je iPhone 4 , a četiri sljedeće nagrade su po jedna visa pri pejd kartica sa 50 EUR, kao i promo materijal Hypo banke.

Pravila nagradne igre

izvor: Bankar

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *