Jubilarni, 30. Nautik šou u Porto Montenegru

Dodajte komentar

Jubilarni 30. Nautik šou (Nautic show) ove godine će se prvi put održati u tivatskoj marini Porto Montenegro od 1. do 5. maja.

Jadranski sajam i kompanija PortoMontenegro potpisali su ugovor o poslovnoj saradnji, prema kojem će se Sajam nautike i opreme za sport, kamping i rekreaciju, ove godine održati u najekskluzivnijoj marini na Mediteranu.

Ugovor su potpisali izvršni direktori Jadranskog sajma i Porto Montenegra, Rajko Bujković i Entoni Braun (Anthony Browne), koji su ocijenili da se radi o vrlo značajnom projektu koji će dodatno unaprijediti nautički biznis u Crnoj Gori.

“Tradicija i afirmisanost Jadranskog sajma i mogućnosti koje Porto Montenegrodokazano nosi sa sobom su izuzetan spoj i najava vrlo uspješne manifestacije koja će prevashodno biti na korist učesnicima i izlagačima, u promotivnom i poslovnom smislu”, saopšteno je iz Jadranskog sajma.

Oni su dodali da je kompanija Porto Montenegro prepoznala dobre poslovne mogućnosti u održavanju sajma nautike, što je i rezultiralo sporazumnim dugogodišnjim partnerstvom sa Jadranskim sajmom.

Crnogorsko primorje, kako su naveli, bilježi sve veću aktivnost u nautičkom turizmu i iz godine u godinu privlači sve veći broj učesnika na tržištu.

izvor: portalanalitika.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *