Wiener Stadtische: Ukinute doplate za plaćanja u ratama

Dodajte komentar

Podgoričko predstavništvo osiguravajuće kuće Viener štadiše (Wiener Stadtische) koja se bavi životnim osiguranjem, ukinulo je doplate administrativnih troškova prilikom plaćanja premija za životno osiguranje u polugodišnjim, kvartalnim i mjesečnim ratama u iznosu do šest odsto, koje su uobičajena praksa u većini osiguravajućih kuća, saopšteno je iz te kuće.

Kako se navodi u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika, Wiener Stadtische je tokom prošle godine sa većinom banaka u Crnoj Gori realizovalo projekte plaćanja putem trajnog naloga sa tekućeg računa klijenta, kompanija je odlučila da od ove godine, za sve klijente koji žele da svoje obaveze plaćaju putem trajnog naloga, ukine pomenute doplate iz razloga što kod trajnog naloga ne postoje administrativni troškovi slanja obavještenja, opomena i sl.

– Da bi se osiguranici Wiener Stadtische oslobodili plaćanja pomenute doplate, potrebno je da popune pristupnicu za trajni nalog, kao i izjavu da se u slučaju neizvršenja trajnog naloga uvećava rata premije za iznos doplate. Konkretna korist za klijenta, osim uštede vremena i relaksiranja od obaveze da svakog mjeseca ide u banku, jeste da za isti uplaćeni novac kod Wiener Stadtische životnog osiguranja Podgorica AD dobija veću osiguranu sumu nego kod drugih osiguravajućih kuća. Aktiviranje trajnog naloga, i njegova kasnija realizacija su po klijenta besplatni, odnosno sve eventualne troškove platnog prometa i bankarskih naknada snosi direktno Wiener Stadtische – navodi se u saopštenju.

izvor: portalanalitika.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *