Roćen: Ne znam da li je u KAP uloženo 300 miliona

Dodajte komentar

Ministar vanjskih poslova i evropskih integracija, Milan Roćen, saopštio je danas da ne može da potvrdi niti da demantuje informaciju da je u Kombinat aluminijuma uloženo 300 miliona eura.

„Ne mogu to da potvrdim, ni da demantujem zato što ja to ne znam. Ne ulazim u poslovanje bilo koje kompanije, pa ni KAP-a“, rekao je Roćen.

Govoreći o tome zašto je nedavno rekao da u KAP nije uloženo ni 30 miliona dolara, a pred ruskim ministrom za vanredne situacije nije reagovao kad je svojevremeno izjavio da je investirano 300 miliona, Roćen je kazao da zapravo nije ni znao koliko je uloženo u kompaniju.

“Tako da nijesam mogao to da ni da potvrdim, ni da demantujem. Ali sam se raspitao i ministar Kavarić mi je kazao da to nije ni 30 miliona”, pojasnio je Roćen.

Na pitanje da prokomentariše podatak koji je objavila Vanja Ćalović (MANS) da je Bemaks prihodovao oko 40 miliona, a da na račun poreza nije uplatio ni euro, Roćen je kazao: “To je isto kao da me pitate za kompaniju Vijesti da li su platili porez”.

izvor: vijesti.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *