UPCG: Poslove svedite na minimum i štedite struju

Dodajte komentar

Unija poslodavaca Crne Gore apeluje da privredna društva maksimalno racionalizuju potrošnju električne energije i da poslovne aktivnosti svedu na neophodni minimum.

“To je način da se na radnom mjestu, baš kao i u domovima, dodatno angažujemo i doprinesemo stvaranju uslova koji će pomoći održavanju inače otežanog stanja u elektroenergetskom sistemu Crne Gore.

 Tako ćemo pomoći stanovništvu iz svih opština, posebno sjevera države, da izbjegnemo prekid daljeg snabdijevanja strujom, uvođenje restrikcija i isključenje sa elektroenergetske mreže”, pozvali su iz UPCG.

Iz Unije poručuju da je, vjerujući u snagu zajedništva i preduzetničke kolegijalnosti, sada neophodno da svi pokažemo maksimalan stepen solidarnosti i odgovornosti da u okvirima ljudskih, finansijskih i tehničkih mogućnosti pomognemo najugroženijim područjima i pojedincima.

“Da spriječimo ugrožavanje ljudskih života, imovine građana, kompanija i države”, pozvali su iz UPCG.

UPCG preporučuje svim privrednicima da, u granicama svojih mogućnosti, doprinesu prevazilažnju postojeće situacije, saniranju njenih posljedica i vraćanju u redovne tokove.

Iz Unije saopštavaju da su zabrinuti zbog posljedica vremenskih nepogoda, pozdravljajući humani gest predstavnika kompanija koji su obezbijedili pomoć proteklih dana.

izvor: vijesti.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *