O novom hotelu u Tivtu već znaju u Aziji

Dodajte komentar

Predsjednik poznate međunarodne hotelske grupacije „Regent Hotels & Resorts“ Ralf Ohletz rekao je da će taj brend na pravi način odgovoriti izazovima činjenice da će “Regent” biti operater prvog luksuznog hotela sa pet zvjezdica koji će se graditi u “Porto Montenegru”.

Ohletz, crnogorski premijer Igor Lukšić i većinski vlasnik „Porto Montenegra“ Piter Mank 20. januara položili su kamen temeljac novog hotela vrijednog oko 50 miliona eura, a koji bi, prema navodima sajta www.asiatraveltips.com, trebalo da bude otvoren u maju 2014. godine.

“Crna Gora će biti jedna od najbrže rastućih turističkih ekonomija u narednih deset godina i ’Regent’ je veoma zadovoljan što mu se pružila prilika da bude dio tog razvoja. Hotel ’Regent Porto Montenegro’ će imati ponešto za svakog posjetioca, od restorana, preko šopinga, do aktivnosti na vodi, i kao takav sigurno će učiniti da i naši gosti u Crnoj Gori osjete dio već čuvenog ’Regent“ ugođaja”, kazao je Ohletz medijima u Aziji.

“Regent” je međunarodna grupacija luksuznih hotela i resorta koja već 40 godina funkcioniše širom svijeta. Posjeduje luksuzne hotele i resorte u SAD, Kini, Singapuru, Maldivima, karipskoj državici Turk i Kaikos, Tajvanu, a u Evropi rade tri njihova hotela i to u Berlinu u Njemačkoj, Bordou u Francuskoj i u Zagrebu.

Prema navodima “Asiatraveltipsa”, novi hotel u “Porto Monenegru”, čiji će operater biti “Regent”, lociran je u samom srcu nove tivatske marine za megajahte i imaće 80 soba, od čega 45 luksuznih apartmana, čiji je enterijer dizajnirala kompanija “Pisano Atelier”.

“Studio ’Reardon Smith Architects’ iz Londona dobitnik četiri evropske nagrade za dizajn hotela, projektuje eksterijer novog hotela u renesansno-venecijanskom stilu, sa krovom og glinenih crijepova, inspirisan venecijanskom estetikom i linijama bezbrojnih mletačkih palata duž obala Boke”, piše “Asiatraveltips”, precizirajući da će novi hotel ranga pet zvjezdica imati ekskluzivni restoran, kafe i tavernu, salone i konferencijski centar, poseban spa centar i dva bazena.

“Centralni atrijum sa predivnim pogledom na more i okolne planine vodiće u vodenu baštu povezanu sa malim privatnim ostrvom za ekskluzivne događaje i elitne večere”, piše na sajtu “Asiantraveltipsa”.

izvor: vijesti.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *