Vujović pokušava da diskredituje rad MANS-a

Dodajte komentar

MANS je šokiran načinom na koji bivši ministar ekonomije, Branko Vujović pokušava da diskredituje rad MANS-a, pokušavajući da odgovori na optužbe iz krivične prijave koju je ta NVO   podnijela  protiv njega.

MANS je neozbiljno  pristupila podnošenju krivičnih prijava protiv više funkcionera, jer je njima obuhvaćen i stečajni upravnik Rudnika mrkog uglja koji nije živ, ocijenio je za RTCG  danas bivši ministar ekonomije, Branko Vujović.

“Apsolutna je laž i najgrublja manipulacija Vujovića da je MANS podnio krivičnu prijavu protiv preminulog stečajnog upravnika Rudnika uglja Berane. Nevjerovatno je da je Vujović na jedan veoma neprimjeren način, poigravajući se sa osjećanjima ljudi pokušava da odbrani sebe a diskredituje MANS”, saopšteno je iz MANS-a.

Kako kažu,krivičnom prijavom koju  su  juče podnijeli, obuhvaćeni su bivši ministri Branko Vujović i Branimir Gvozdenović, aktuelni ministar Kavarić, te predstavnici “Balkan energy” grupe, Pertos Stathis i Konstatinos Polymeropulos.

“Sve ostalo je rezultat neprimjerenog ponašanja Branka Vujovića, koji se očigledno ne libi iskoristiti sve načine kako bi odbranio sebe”, poručuju iz MANS-a.

izvor: Bankar

TAGOVI: , ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *