Februarski akcijski uslovi za nove Hypo štediše

Dodajte komentar

Kamate i do 7,1 odsto na štedne uloge, ali i mobilni telefon Nokia 1616 na poklon za one koji ulože više od 10.000 eura, samo su neka od iznenađenja koje za predstojeći mjesec najavljuju iz Hypo banke.

Hypo Alpe Adria banka u 2012. godini nastavlja sa povoljnostima za klijente i nove štediše.

Osim što im uz Hypo štednju novac raste iz dana u dan, nove štediše, koje u februaru ulože više od 10.000 eura, dobijaju mobilni telefon Nokia 1616, sa uračunatim pripejd kreditom.

Uz to, bez obzira na visinu štednog uloga, nove deponente takođe čekaju pokloni iznenađenja u mjesecu koji je pred nama. Riječ je akcijskim uslovima koji važe u januaru i februaru, uz veoma atraktivne kamatne stope – i do 7,1 odsto, ako se štednja oroči na 36 mjeseci.

Hypo Alpe Adria nudi klijentima bogat asortiman štednih proizvoda – od štednje po videnju, oročene štednje u domacoj i ino valutama, preko štednje sa premijom, rentne štednje, do djecje štednje…

U sektoru stanovništva, tokom 2011. godine, ukupni iznos štednje porastao je preko 47 odsto, što je najbolji pokazatelj povjerenja klijenata u Hypo banku, dodaju iz te banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *