Crna Gora predstavljena na berzi poslovnog turizma u Ljubljani

Dodajte komentar

Crnogorski kongresni biro (Montenegro Convention Bureau) i predstavništvo Nacionalne turističke organizacije u Sloveniji predstavili su kongresnu ponudu Crne Gore na berzi kongresnog turizma “Conventa 2012” koja se 18. i 19 januara ove godine održava u Ljubljani.

Berza je okupila predstavnike kongresne djelatnosti Jugoistočne Evrope i organizatore kongresa, seminara, konferencija i drugih događaja sa značajnih evropskih emitivnih tržišta. 

Na berzi je prisutno više od 140 izlagača iz 10 zemalja iz različitih turističkih djelatnosti (hoteli, kongresni centri, DMC, profesionalni kongresni organizatori (PCO)) i preko 250 organizatora putovanja, većinom kongresne i podsticajne sadržine. Conventa je ove godine okupila i brojne svjetske agencije koje se bave organizacijom događaja iz ove oblasti: Kenes, Zibrant, AIMS International, Paragon, Congrex, Carlson Wagonlit travel, Dekon.

Samo prvog dana ovog poslovnog događaja, naš štand je posjetilo oko 20 potencijalnih organizatora putovanja iz Evrope (Španija, Italija, Madjarska, Rusija, Francuska, Njemačka, Austrija, Norveška…) kojima je pojedinačno prestavljena ponuda Crne Gore. Organizatori putovanja, bilo kongresne, bilo podsticajne sadržine, izrazili su pozitivne reakcije, kako na hotelske kapacitete koji nude traženi profil sadržaje tako i na prirodne ljepote i turističku ponudu Crne Gore.

Osnovni cilj Convente je povezivanje zemalja Jugoistočne Evrope kao destinacija u usponu za ovu vrstu turizma a koje sve više privlače organizatore međunarodnih događaja.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *