Usluge crnogorskog Telekoma nijesu najskuplje u regionu

Dodajte komentar

Usluge crnogorskog Telekoma nijesu najskuplje u regionu, a  zbog afere sa privatizacijom te kompanije nema straha da će se raskinuti ugovor i izjaloviti planovi za  budućnost.

To je saopšteno iz menadžmenta tokom radnog  doručka novinara sa izvršnim direktorom Crnogorskog Telekoma Rudigerom Šulcom.

„Nemam nikakvih bojazni prema budućim planovima. Prema mojim saznanjima postoje elementi kriminalnih radnji i  sprovodi se  istraga. Smatram, medjutim da će se svi naši budući planovi biti  realizovati “, kazao je Šulc.

U menadžmentu  tvrde  da  argumenti novoformirane grupe na fejsbuku koja poziva građane  da zbog cijele afere oko privatizacije Telekoma i najvećih cijena u regionu  bojkotuju usluge te kompanije nijesu dobronamjerni  i argumentovani.

„Žao mi je što se trenutna afera dovodi u vezu sa korišćenjem usluga Telekoma. Stavovi iznešeni na tom profilu nijesu dobronamjerni zato pozivamo ljude koji su osnovali tu grupu da nam se direktno obrate i  da zajedno razjasnimo cijelu ovu situaciju“, poručila je PR Telekoma Jelena Radonjić.

Izvršni direktor o samoj privatizaciji nije mogao detaljnije da govori  jer kako kaže nema pravnog osnova da  o toj temi priča  dok traje istraga.

Šulc je najavio da će  se povodom afere uskoro oglasiti  Mađar Telekom.

„Način na koji se komentariše privatizacija Telekoma je štetan, ali ja mogu reći da je ovo bila ako ne najbolja onda jedna od najuspješnijih privatizacija. Svaka dalja negativna priča može  loše uticati na dolazak budućih investitora“, ocijenio je Šulc.

On je saopštio da je do sada u Crnu Goru investirano oko 125 miliona eura od čega je 95 miliona uloženo u infrastrukturu  i mrežu. Budući planovi kompanije su da nastavi sa razvojom infrastrukture u oblasti mobilne tefonije i optike.

izvor: Bankar.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *