NLB Jedinstvena stambena ponuda

Dodajte komentar

NLB Montenegrobanka je u saradnji sa građevinskim partnerima, klijentima banke, pokrenula projekat pod nazivom ‘NLB Jedinstvena stambena ponuda’, koji ima za cilj da omogući građanima kupovinu nepokretnosti pod najpovoljnijim uslovima na tržištu.

Projekat čini stambeni kredit po najpovoljnijoj kamatnoj stopi od 4,99% i šestomjesečni Euribor, za kupovinu nepokretnosti po najnižim cijenama kvadratnog metra u završenim objektima građevinskih partnera čija je izgradnja finansirana kreditima NLB Montenegrobanke, i to: Cijevna komerc, Lipa, Vitbet, Mikulić-company, MCC engineering, Bon ami inženjering i In de go.

Lokacije nepokretnosti se nalaze u više gradova (Podgorica, Budva, Kolašin i Tivat)  u Crnoj Gori, a zavisno od lokacije, cijene kvadratnog metra se kreću već od 950 eura.

“Vjerujem da će ovom širokom ponudom, koju čini više od 100 stambenih jedinica, građani moći u značajnoj mjeri da zadovolje tražnju za stanovima koja postoji na crnogorskom tržištu”, kazao je Anton Ribnikar, glavni izvršni direktor NLB Montenegrobanke.

Detaljnije informacije možete pronaći na internet stranici www.nlb.me/NLBJedinstvenastambenaponuda.

NLB Jedinstvena stambena ponuda će važiti do 15. jula 2012. godine.

izvor: Bankar.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *