Srbija: Hypo banka uvećala nivo depozita 30%

Dodajte komentar

Ukupan nivo štednje u Hypo Alpe Adria banci je veći za oko 30 odsto u 2011. u odnosu na prethodnu godinu, čime je još jednom potvrđeno veliko poverenje klijenata.

– Najveći broj njih je svoj novac oročio tokom novembra, meseca štednje, kada je prikupljeno 42 odsto od ukupnih depozita u prošloj godini, navodi se u saopštenju banke. 

Značajan rast nivoa štednje rezultat je kontinuiranog obezbeđivanja povoljnih uslova za sve postojeće i nove štediše Hypo Alpe Adria banke.

– Proizvod koji je posebno atraktivan predstavlja štednja sa isplatom kamate unapred, kod koje klijenti imaju mogućnost da kamatu koriste kao novi oročeni ulog, ali i da njome, po želji, raspolažu. Klijentima je i na raspolaganju i MasterCard kartica, koja im omogućava da koriste sredstva sa deviznog računa, istakao je Dušan Mihailović, direktor sektora poslovanja sa stanovništvom i privatnog bankarstva i dodao da će Hypo Alpe Adria banka i tokom 2012. godine nastaviti da klijentima obezbeđuje uslove za štednju koji odgovaraju njihovim potrebama i zahvaljujući kojima se opredeljuju da svoj novac „čuvaju“ u banci.

Kako bi dodatno odgovorila potrebama svojih klijenata, Hypo Alpe Adria banka je samo u decembru 2011. otvorila dve nove filijale u Beogradu i jednu u Lazarevcu, a tokom 2012. će nastaviti da širi svoju poslovnu mrežu.

izvor: rast.rs

TAGOVI: , ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *