Bankomati Erste banke u budvanskoj marini i Golubovcima

Dodajte komentar

Erste bank AD Podgorica je proširila mrežu bankomata  sa dva nova, postavljena u Budvi i u Podgorici u gradskij opštini Golubovci.

Novopostavljeni bankomat u Budvi je kiosk-bankomat, a smješten je u budvanskoj marini, na Slovenskoj obali bb. Novi bankomat u Podgorici, postavljen je na adresi Golubovci bb, u okviru Poslovnog centra “Stajović“.

Erste banka u svojoj mreži ima ukupno 21 bankomat.

“Na bankomatima Erste banke klijenti koji imaju platne kartice mogu podizati gotovinu, dobiti uvid u stanje na svom računu kod Erste banke, promijeniti PIN kod, aktivirati karticu“, saopšteno je iz banke.

U Erste banci ističu da je u prvih jedanaest mjeseci zabilježeno 48 odsto više transakcija na bankomatima Erste banke u Crnoj Gori u odnosu na uporedni period 2010. godine. Povećan je i obim (vrijednost) transakcija, za 25,7 odsto.

Osim toga korisnici debitne Maestro kartice Erste banke su ove godine napravili 82,75 odsto više transakcija na prodajnim mjestima i na bankomatima u odnosu na prvih 11 mjeseci prošle godine, a njihov obim je povećan za 52,99 odsto.

Korisnicima debitnih platnih kartica Erste banke omogućeno je besplatno podizanje gotovine sa bankomata Erste Group Bank u Austriji, Hrvatskoj, Češkoj,  Mađarskoj, Rumuniji, Slovačkoj, Srbiji i Ukrajini.

izvor: CdM.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *