LE Club paketi Podgoričke banke

Dodajte komentar

Podgorička banka Societe Generale Group nudi klijentima nove LE Club pakete proizvoda i u okviru njih niz bankarskih proizvoda i usluga po nižim cijenama u odnosu na uobičajene.

Iz Podgoričke banke ja najavljeno da će održavanje tekućih računa, dozvoljeni minusi po računu, kartice, kao i usluge sms izvještavanja i e-banking usluga u okviru ovih paketa koštati manje. 

U okviru Le club – Standard, Superior, Premier i Biznis paketa cijena ovih proizvoda je i do 40  odsto niža.

“Za sve korisnike ovih paketa bilo da su fizička ili pravna lica, Podgorička banka Societe Generale Group je u toku promotivnog perioda tj. prvih tri mjeseca korišćenja paketa omogućila i 50 odsto nižu članarinu“, saopšteno je iz banke.

Podgorička banka Societe Generale Group fizičkim licima, korisnicima nekog od Le Club paketa Standard, Superior i Premier nudi niže kamatne stope na dozvoljeni minus po računu, niže naknade, kao i povoljnije stope na štednju.

Svi korisnici Le Club Biznis paketa, mala i srednja preduzeća ostvaruju pravo na uvećane kamatne stope prilikom oročavanja depozita, kao i do 30 odsto niže tarife u domaćem platnom prometu kroz poslovanje e-banking-om koje je u sklopu ovog paketa.

izvor: CdM.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *