Lovćen osiguranje 45. na SEE TOP 100 listi

Dodajte komentar

Lovćen osiguranje AD se našlo na listi 50 najvećih osiguravajućih kompanija u jugoistočnoj Evropi, kao najbolje plasirana crnogorska osiguravajuća kuća (45. pozicija na SEE TOP 100 listi) pokazuje analiza SEENews.com-a.

Lista SEE TOP 100 je napravljena u saradnji sa konsultanstskom kućom A.T. Kearney i Euromonitorom Internacional.

“Ovih dana Lovćen je primio Sertifikat priznanja SEE TOP 100 sa čestitkom Raine Lazarove, direktora SeeNews-a, u kojem stoji da je publikacija SEE TOP 100 jedinstvena lista koja predstavlja najuspješnije međunarodne i domaće kompanije u regionu.

Za nas je ovo, samo još jedno, zvanično priznanje naše tržišne dominacije i poslovnog uspjeha, koji se oslanja na dugu tradiciju Lovćen osiguranja, a koja je nadogradjena kadrovskim potencijalom, uspjesnom primjenom savremenih standarda u poslovanju i poslovnom filozofijom sitematskog osluškivanja tržišta i prilagođavanja proizvoda osiguranja njegovim potrebama”, rekao jeRadenko Purić, izvršnog direktora Lovćena.

SEE TOP 100 lista pokriva kompanije registrovane u Sloveniji, Srbiji, Rumuniji Bugarskoj, Moldaviji, BiH, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji, i Albaniji.

Na vrhu liste osiguravajucih drustava je slovenačko Triglav osiguranje koje je  vlasnik Lovćen osiguranja.

izvor: cdm.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *