SAVA MONTENEGRO AD otvorila poslovnicu u Rožajama

Dodajte komentar

Akcionarsko društvo za osiguranje Sava Montenegro otvorilo je poslovnicu u Rožajama. Otvaranju je, pored predstavnika Sava Montenegro AD i mnogobrojnih predstavnika medija, prisustvovao i predsjednik opštine Rožaje Nusret Kalač. Predsjednik opštine Rožaje i Nebojša Šćekić, izvršni direktor Sava Montenegro AD, su presijecanjem vrpce svečano otvorili novu poslovnicu u ulici Maršala Tita bb.

Nakon svečanog otvaranja u restoranu Gold  je prikazana kratka prezentacija osiguravajućeg društva Sava Montenegro. Prisutne zvanice i predstavnici medija imali su priliku da se upoznaju sa širokom paletom usluga, u okviru neživotnog osiguranja, koje ovo Društvo pruža svojim cijenjenim klijentima.  Prisutnima  su se obratili izvršni direktor Sava Montenegro AD Nebojša Šćekić i direktor prodaje Zoran Savić. Sava Montenegro AD je odlučilo da na tradicionalan način obilježi otvaranje poslovnice – Službi Hitne pomoći u Rožajama donirali su mobilni EKG aparat, marka i model: Ar600adv ACG rekorder IEC trokanalni ECG. Donaciju je, u ime Službe Hitne pomoći Rožaje, primila dr Nermina Tahirović.  Nakon prezentacije i uručivanja donacije upriličen je koktel .

Novootvorena poslovnica se nalazi u ulici Maršala Tita bb, radno vrijeme je od 08:00h do 16:00h, broj tel/fax: 051-271-995.

Akcionarsko društvo za osiguranje Sava Montenegro, član Grupe Sava Re,  pruža usluge neživotnih osiguranja na crnogorskom tržištu duže od decenije, sa tržišnim učešćem oko 20% i preko 130 zaposlenih. Društvo posjeduje razvijenu mrežu filijala i poslovnica – savjeti i konkretne usluge dostupne su sadašnjim i budućim klijentima u svim većim gradovima Crne Gore.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *