Veće kamatne stope na štednju u Podgoričkoj banci

Dodajte komentar

Podgorička banka Societe Generale Group od 31.oktobra do 6. novembra 2011. godine svojim klijentima i svima koji će to uskoro postati nudi štedne proizvode po većim kamatnim stopama.

Kamatne stope su tokom nedjelje štednje povećane i do 6,30 odsto na klasičnu štednju do 12 mjeseci.

“U stalnoj ponudi Podgoričke banke Societe Generale Group su osim klasične štednje i štedni proizvodi SOŽE Renta, SOŽE Koraci, kao i SOŽE Štednjica, među kojima svako može pronaći tip štednje koji mu najviše odgovara”, podsjećaju u banci.

Podgorička banka je dala svoj doprinos obilježavanju Svjetske Nedjelje štednje, i izašla u susret svim građanima koji žele da štede uz izuzetno povoljne kamatne stope u sigurnoj, svjetskoj banci.

Podgorička banka se ove godine pridružila akciji Centralne banke Crne Gore i odlučila da se djeci rođenoj od 31.oktobra do 6.novembra 2011.godine, a čiji roditelji otvore štednu knjižicu u toj banci, uz 200 eura koje donira Centralna banka Crne Gore, pokloni i dodatnih 200 eura.

Deponovani iznos od ukupno 400 eura oročiće se na godinu dana, a nakon isteka tog perioda, roditelji novac mogu podići ili opet položiti na štednju.

izvor: CdM

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *