Srbija: ProCredit banka pokrenula akciju reciklaže

Dodajte komentar

ProCredit banka i „BiS Reciklažni centar“ pokrenuli su, povodom Svjetskog dana zaštite staništa, akciju reciklaže pod nazivom „Za zdraviju prirodu u našem komšiluku“, saopštila je danas ta banka. Akcija je posvećena reciklaži elektronskog otpada, kao i daljoj edukaciji i unapređenju svjesti građana i preduzeća o važnosti odgovornog upravljanja elektronskim otpadom.

U okviru ove akcije, koja će trajati od 6. do 16. oktobra, ProCredit banka će ispred svoje centrale, u Ulici Milutina Milankovića 17 na Novom Beogradu, postavila namjenski kontejner, u koji će svi građani i preduzeća moći da odlože svoje stare i neispravne elektronske uređaje, računarsku opremu, kao i ostale aparate koji im više nisu potrebni.

ProCredit banka navodi da će za svaki kilogram elektronskog otpada koji građani i preduzeća donesu i odlože u namjenski reciklažni kontejner, izdvojiti i uplatiti po jedan evro u Humanitarni fond B92 i namjeniti kupovini inkubatora za porodilišta u Srbiji.

Takođe, za sve građane koji se priključe akciji „Za zdraviju prirodu u našem komšiluku“, ProCredit banka je pripremila vrijedan poklon – šest mjeseci besplatnog korišćenja usluge mobilnog bankarstva ProCredit banke.

izvor: emg.rs

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *