UNIQA: Do 50 odsto popusta za kasko osiguranike

Na Sajmu automobila koji se održava od sjutra do kraja sedmice u Budvi, kompanija Uniqa će ponuditi specijalne popuste do 50 odsto za Kasko osiguranike.

Sajamski popust od 40 do 50 odsto važiće, kako su saopštili iz Uniqe, ne samo za vrijeme sajma, već i do kraja oktobra.

“Sve one koji posjete štand Uniqa osiguranja očekuju različita iznenađenja i posebne povoljnosti kada je u pitanju Kasko osiguranje novih vozila”, navodi se u saopštenju.

Pored sajamskog popusta, Uniqa je za sve osiguranike obezbjedila popuste tokom cijele godine, za višegodišnje Kasko ugovore deset odsto, kao i na jednokratnu uplatu godišnje premije osam odsto.

“Popusti tokom godine važe i na polugodišnju uplatu Kasko premije, osam odsto i ukoliko klijent nije imao prijavljenu štetu u tekućoj godini, za narednu se odobrava popust od 15 odsto”, saopštili su iz Uniqe.

Svi koji se odluče za Kasko polisu Uniqa osiguranja, kako su kazali, stiču pravo na besplatno korišćenje jedinstvenog MeteoUniqa servisa, odnosno besplatnog mail ili sms obavještenja o ekstremnim vremenskim nepogodama.

Polisu Kasko osiguranja je moguće dobiti na sajamskom štandu Uniqe gdje se istovremeno obavlja i registracija za MeteoUniqa servis.

Check Also

Sava Re osiguranje ostvarilo 37,7 miliona eura dobiti

Slovenačka osiguravajuća kuća Sava Re saopštila je da je konsolidovana neto dobit Grupe u prvih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *