Podgorička banka Societe Generale sponzor CNP-a

Dodajte komentar

Podgorička banka Societe Generale Group postala je sponzor Crnogorskog narodnog pozorišta CNP.

Na konferenciji za novinare održane povodom otvaranja sezone 2011/2012 u Crnogorskom narodnom pozorištu, PR Podgoričke banke Societe Generale Group Slađana Radović istakla je da je partnerstvo Podgoričke banke Societe Generale Group i Crnogorskog narodnog pozorišta primjer kvalitetne saradnje biznis sektora sa kulturnim institucijama koji treba slijediti. 

“Ovo novo i lijepo partnerstvo Podgoričke banke Societe Generale Group i Crnogorskog narodnog pozorišta prati slogan „Život je pozornica, i svako ima svoju ulogu“. Podgorička banka Societe Generale Group od danas ima novu ulogu, ulogu promotera pozorišnog i kulturnog stvaralaštva na koju smo izuzetno ponosni“, rekla je Branka Pavlović  izvršni direktor Podgoričke banke Societe Generale Group.

Prema njenim riječima umjetnost se može razumjeti i doživjeti na različite načine, ali bi odgovornost prema kulturnom stvaralaštvu trebala biti jedinstven zadatak svih nas.

“Uvjereni smo da će Podgorička banka Societe Generale Group ovim sponzorstvom, dati pečat ne samo ovoj pozorišnoj sezoni, već će dati i primjer društveno odgovornog ponašanja prema pozorištu i kulturi uopšte i u godinama koje dolaze“, naglasila je Pavlović.

izvor: cafemontenegro.com

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *