MIPA: Šansa za njemačke investitore

Dodajte komentar

Agencija za promociju stranih investicija (MIPA) će, u saradnji sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma, predstaviti investicione projekte iz Crne Gore na minhenskom Expo Real sajmu, koji počinje u utorak.

“Njemački investitori pokazuju rastuće interesovanje za Crnu Goru i taj trend ne smijemo propustiti. Svaki investitor je bitan”, kazao je direktor MIPA-e, Petar Ivanović.

Iz MIPA-e su precizirali da će na crnogorskom štandu biti predstavljeni Porto Montenegro, Luštica Development, Metropol grupa i Terra Solis.

Oni su dodali i da će se nizom ugovorenih prezentacija i sastanaka sa potencijalnim investitorima predstaviti nedavno objavljeni tenderi, kao i investicioni ambijent Crne Gore.

“Minhenski sajam je korisna šansa za razvoj, koja omogućava da se dovedu investitori u zemlju”, rekao je njegov direktor za jugoistočnu Evropu, Štefan Reške.

On je najavio da će broj učesnika na Sajmu biti veći nego prošle godine, kao i da će svi imati priliku da se upoznahz sa investicionim planovima u regionu.

Minhenski sajam, koji se završava u četvrtak, okupiće najveće evropske kompanije iz oblasti nekretnina i investicija, finansijere, arhitekte, kao i predstavnike ekonomskih regija i gradova.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *