Unicredit otvorio prvu ekspozituru u Srbiji za žene

Dodajte komentar

Unicredit banka saopštila je danas da je, u okviru procesa širenja mreže, otvorila prvu ekspozituru u Srbiji namenjenu ženama, “Lejdi brenč” (Lady Branch). Na taj način banka u Srbiji je postala jedan od pionira u okviru “Unicredit grupe”, kada je u pitanju poslovanje usmereno ka jednoj ciljnoj grupi.

“Svesni činjenice da se uloga žena u modernom društvu sa pravom aktuelizuje, a u nameri da pružimo podršku promociji principa rodne ravnopravnosti, osmislili smo inovativan i na našem tržištu jedinstven način pružanja bankarskih usluga koji je u potpunosti usklađen sa željama i očekivanjima savremene žene”, navedeno je u saopštenju.

Ekspozitura čiji je cilj da ženama olakša svakodnevnicu i pruži prijatan i drugačiji ambijent, dodatno je obogaćena posebnim kutkom namenjenim deci.

Ponuda je zasnovana na razumevanju specifičnih ženskih potreba, planova i ambicija. Iz široke palete proizvoda izdvajaju se “Lejdi paket računi”, Maestro platna kartica koja klijentkinjama obezbeđuje popuste za robu i usluge, kreditni proizvodi kreirani prema potrebama dama.

Kreirana je i posebna imejl adresa, [email protected], na koju klijentkinje mogu da šalju sugestije i komentare u vezi sa tom ekspoziturom i njenim poslovanjem.

Na taj način “Unikredit banka” će biti u mogućnosti da uvede dodatne proizvode i usluge ukrojene prema merama i potrebama savremene žene, navedeno je u saopštenju.

Novootvorena ekspozitura se nalazi u Trnskoj ulici broj 2, a počinje da radi danas.

izvor: blic.rs

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *