Finansijski servisi visokog kvaliteta – Za siguran hod kroz svijet finansija

Vrijeme koje je pred nama donosi brojne promjene u našem okruženju pa tako i u finansijskom. Naša misija je da budemo bezrezervna finansijsko-savjetodavna podrška i da klijenti u nama prepoznaju pouzdanog partnera na tržištu finansijskih usluga.

Činjenica da je svaki klijent poseban sistem koji ima svoje potrebe, mane, prednosti, područja za poboljšanje kao i neotkrivene potencijale, predstavlja zvijezdu vodilju u našem pristupu poslu. Sveobuhvatna analiza poslovanja i finansijske pozicije klijenta daje nam odgovore koja je najbolja strategija pristupa klijentu i oblikuje zajednički rad, na dnevnom, mjesečnom i godišnjem nivou. Brza reakcija, brzo prilagođavanje i sistematičan pristup zadatku osnovne su vrijednosti koje baštinimo.

Naši klijenti imaju početnu prednost jer naš rad počiva na poštovanju sljedećih principa:

#Brzina obrade informacije – jedna od presudnih komponenti koja utiče na činjenicu da li će se informacija pretvoriti u kapital ili ne

#Personalizacija usluga za svakog klijenta – kreiranje ponude saglasno potrebama ograničenog broja klijenata

#Minimizacija rizika – svakog klijenta posmatramo kao autonoman sistem i kreiramo optimalno i prilagođeno okruženje za brigu o informacijama i računovodstvu.

U saradnji sa Jokanović računovodstvo i finansijsko savjetovanje predstavljamo sljedeće servise:

#Finansijsko računovodstvo #Finansijski menadžment #CFO Servisi

#Osnivanje preduzeća #Poresko savjetovanje #Izvještaji o poslovanju

#Upravljanje arhivom #Plan i prognoza

Ukoliko ste zainteresovani za prezentaciju naših usluga, molimo da nam dostavite opšte informacije o Vašem biznisu kako bismo kreirali ponudu koja zadovoljava Vaše potrebe na najbolji mogući način:

[contact-form-7 id=”130783″ title=”Contact form 1″]