Danijela Dimovski Jović izvršna direktorka Universal Capital Banke

3 komentara

Odbor direktora Universal Capital Banke izabrao je Danijelu Dimovski Jović za glavnu izvršnu direktorku banke.

“Universal Capital banka kao najbrže rastuća banka u Crnoj Gori, čiji svi parametri poslovanja bilježe konstantan rast u poslednjih pet godina, kontinuirano radi i na unapređenju svog rukovodećeg kadra. Imenovanjem Danijele Dimovski Jović, UCB nastavlja sa ojačavanjem svog menadžment tima koje je započela u februaru ove godine imenovanjem Louis Freeh-a, bivšeg sudije američkog federalnog suda i Direktora FBI za potpredsjednika Odbora direktora banke”, saopšteno je iz banke.

Kako su dodali, novi menadžment UCB imaće zadatak da obezbijedi nastavak održivog rasta banke i unaređenje svih poslovnih operacija.

“Inače je UCB u 2018.godini gotovo utrostručila dobit ostvarenu u 2017.godini koja ujedno predstavlja i rekordnu dobit od osnivanja banke, dok rezultati u prvih četiri meseca ove godine već garantuju još jednu rekordnu godinu u pogledu ostvarene dobiti i svih pokazatelja poslovanja banke”, navodi se u saopštenju.

Podijeli ovaj članak
3 Komentara
  • Konačno ova idiotska banka bira top profesionalca da smiri krizu reputacije, i zadrži status kod nerezidentih deponenata.

    Biće da će guverner CB CG sad naći neki način da ovo isprlja, jer konačno je stiglo vrijeme da ne može da upravlja bankarskim profilima i da ih ucjenjuje.

    Ovo je veliki gubitak za tržište revizije u CG.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *