Projekat vrijedan preko dva miliona eura: Njemački MAN otvorio objekat u Danilovgradu

1 komentar

U Danilovgradu je otvoren prodajno-servisni centar kamiona i autobusa njemačke MAN Grupe za Crnu Goru i Srbiju na nivou centara u državama EU.

”Izražavam zadovoljstvo realizacijom projekta njemačke kompanije MAN koja predstavlja značajan dalji podsticaj razvoju Danilovgrada i ne samo Danilovgrada nego i Crne Gore. Riječ je o kompaniji koja ima 260 godina dugu tradiciju. Imati MAN u Crnoj Gori i Danilovgradu zaista je ne samo privilegija nego i kvalitetan pokazatelj u kojem pravcu ide naša ekonomija”, kazao je premijer Duško Marković otvarajući objekat i dodao:

”Investicija u vrijednosti od 2,3 miliona eura je značajana i ovaj prodajno servisni centar će doprinijeti ekomomiji cijele opštine”-kazao je on.

Vrijednost otvorenog objekta je preko 2.300.000 eura, a prodajno servisni objetak je veličine preko 1.400 m2. Man Truck & Bus Centar se prostire na površini od 10.000 m2, i kako su objasnili iz kompanije, po svom izgledu i standardima rada MAN Truck & Bus Centar u Danilovgradu se neće razlikovati od bilo kog centra MAN u bilo kom djelu EU

Na izgradnji MAN Truck & Bus Centra angažovano je bilo 10 gradjevinskih firmi, od kojih su 80% izvodjači iz Crne Gore, a ostali su iz regiona

U MAN Truck & Bus Centru biće zaposleno 15 do 20 radnika na direktnim poslovima vezanim za prodaju i održavanje MAN proizvoda, a za sve prateće poslove (pravni poslovi, knjigovodstveni poslovi, poslovi obezbedjenja i održavanja, poslovi protivpožarne zaštite i zaštite na radu, poslovi zaštite životne sredine…) biće angažovane specijalizovane firme iz Danilovgrada i šire. Iz opštine Danilovgrad broj zaposlenih je 10.

U izgrađenom MAN Truck & Bus Centru u Danilovgradu biće:

-Servis za proizvodni program MAN i održavanje MAN proizvoda u garantnom i vangarantnom roku

-Prodaja novih MAN vozila (projektovanih po želji kupca), prodaja polovnih vozila, originalnih MAN rezervnih delova i opreme

-Konsalting u oblasti logistike

-Skladište MAN originalnih rezervnih djelova

-Pružanje pomoći na putu 24 sata 7 dana u nedjelji

-Davanje garancija za međunarodne prevoznike iz Crne Gore servisima MAN u zemljama EU

-Neophodni sertifikati za vozila MAN

-Konstantne obuke, usavršavanja i inoviranje znanja

-Razvoj po potrebi i standardima MAN

-Primjena standarda rada u EU

 

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
1 Komentar
  • Pozdrav,
    Sa zadovoljstvom smo primili vijest o otvaranju servisnog centra za vozila MAN u Danilovgradu, koji će biti jedan od glavnih okosnica servisiranja vozila u Crnoj Gori.
    Tostavite nam kontakt adresu,
    Hvala.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *