Predsjednik AMM-a Budimir Raičković na CIFA međunarodnom forumu u Njujorku

Dodajte komentar

Na poziv Konvencije nezavisnih finansijskih savjetnika CIFA, predsjednik AMM-a Budimir Raičković učestvuje na XVII Međunarodnom forumu koji se održava od 6. do 8. maja u Palati Ujedinjenih Nacija u New Yorku. Organizator Foruma je CIFA uz podršku Ekonomsko – socijalnog savjeta UN-a i Grupe 77.

CIFA je švajcarska fondacija sa sjedištem u Ženevi i jedina je globalna investiciona organizacija sa networkom od blizu million savjetnika koja ima generalni konsultativni status pri Ekonomsko – socijalnom Savjetu UN-a (ECOSOC).

„Kako mobilisati privatne finansije ka podršci i finansiranju ostvarenja ciljeva održivog razvoja Ujedinjenih Nacija?“, tema je ovogodišnjeg skupa, koji će biti usmjeren ka temama kao što je „Borba protiv siromaštva sa motom: jedan svijet za sve – Osnaživanje ljudi za izgradnju jednakih i inkluzivnih društava“.

Skup će otvoriti generalni sekretar CIFA Jean-Pierre Diserens.

Poziv Raičkoviću za učešće na ovako značajnom globalnom skupu, koji se održava u sjedištu UN-a, a predstavlja još jedno priznanje radu i aktivnostima koje sprovodi Asocijacija menadžera na lokalnom, regionalnom i širem međunarodnom nivou.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *