Isak Adižes u junu u Tivtu

Dodajte komentar

Svjetski stručnjak u oblasti menadžmenta i liderstva, Isak Adižes, biće gost Festivala KotorArt ovog ljeta na predavanju koje će se održati 16. jula u “The Chedi” Hotelu u Luštici Bay.

Kako su saopštili organizatori festivala, predavanje na temu “Tajne uspjeha: Moderne kompanije i liderstvo” baviće se neizostavnim temama iz svijeta biznisa, od toga na koje ciljeve, osim profita, kompanije treba da se fokusiraju ako žele da budu uspješnije, preko dobrog liderstva i kako ga identifikovati, do metoda rješavanja konflikata u kompaniji, porodici, društvu. Detalji i prijava za spomenuto predavanje mogu se pronaći na internet stranici KotorArt festivala www.kotorart.me.

“KotorArt je vremenom izrastao u festival koji karakterišu programski i produkcioni kapaciteti da različite discipline i oblasti integriše sa umjetnošću i kulturom, kao posebnu komunikacijsku platformu. Važni datumi naše istorije, održivi razvoj, ekologija, prosvjeta, aktuelna društvena zbivanja i turizam, samo su neke od tema koje su se do sada uspješno prožimale kroz naše projekte. Ove godine, dovodeći Isaka Adižesa, velikog prijatelja Crne Gore i dobrog poznavaoca prilika u zemlji, regionu i svijetu, spajajući ljude iz sfere biznisa i umjetnosti, definitivno smo podigli ljestvicu za jedan stepen više kada je riječ o osmišljavanju programa i sadržaja koji su potrebni u datim društvenim okolnostima”, kazao je Ratimir Martinović direktor festivala.

Isak Adižes je jedan od najcjenjenijih konsultanata u oblasti biznisa i upravljanja organizacijom, stručni savjetnik vodećih svjetskih kompanija i vlada, osnivač i predsjednik Adižes instituta u Kaliforniji, predavač na brojnim prestižnim univerzitetima i dobitnik velikog broja nagrada za svoj autorski rad. Isak Adižes će kao gost na harmonici nastupiti i na koncertu Festivalskog orkestra 17. jula u Kotoru.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *